Catrine Ullerup Frølund

Blå Bog: Catrine Ullerup Frølund

  1. Navn: Catrine Frølund

  2. Yndlingssted i Helsingør Kommune: Udforsker endnu 

  3. Team Holger Danske eller Team Han: Holger Danske

  4. Min yndlingsrolle i karrieren: Moster for mine niecer

  5. Mærkeligste kostume i karrieren: var engang til en børnekoncert, klædt ud som EU-dame i himmelblåt tøj med gule stjerner syet på brystet og gul hat

  6. Før en forestilling skal jeg altid: Ha' en kop kaffe.

Catrine har spillet klaver siden den sommer hun begyndte i 2. klasse og blev uddannet rytmisk pianist fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg i 2008. Siden da har hun spillet i et hav af forskellige konstellationer, mest som jazzmusiker, men også som musical- og teatermusiker bl.a i Holstebro Musikteaters produktioner af Miss Saigon og Den lille havfrue.  Hun har dog aldrig spillet eller komponeret til revy før (Altså, der var godt nok en tjans som pianist i Vardeegnens Ungdomsskoles Revy tilbage i 1995, men det er så længe siden at det næsten er glemt...)

Catrine kendte igen af de andre fra Et Strejf af Revy på forhånd, ud over Dan, som hun husker som ham i den grønne kedeldrag i programmet Faktisk i hendes barndomsfjernsyn – og så i øvrigt, dog langt senere, gennem en fælles ven. Men det har vist sig at folk fra Sjælland ikke er farlige, og slet ikke dem med relation til Helsingør. Catrine er selv født og opvokset i Ribe, og har ingen anden relation til Helsingør end et svagt minde om at have set Holger Danske under Kronborg engang i slutningen 1980'erne.

 

Spørgsmål vedr. revyen:

mail@revyenihelsingor.dk 

Spørgsmål vedr.menu og seating:

info@restaurant-strejf.dkMedlem af:

Webdesign:

Philuart