Dan Schlosser

Blå Bog: Dan Schlosser

Foto: Joel Münster-Swendsen

  1. Navn: Dan Sandur Schlosser

  2. Yndlingssted i Helsingør Kommune: Brostræde, du ved, der ved isen….

  3. Team Holger Danske eller Team Han: Team Han.

  4. Min yndlingsrolle i karrieren: Pavel i ”en Plads i Svinestien" – en forestilling om en russisk desertør, der gemmer sig hjemme i sin egen Svinesti i 47 år!

  5. Mærkeligste kostume i karrieren: Som Ivan i ”Vagtmester Nikitas Teater" som ung og nyuddannet, skulle jeg være nøgen i hele starten.

  6. Før en forestilling skal jeg altid: Nå at snakke med alle mine kolleger og helst sikre mig de har det godt…

  7. På min garderobeplads har jeg altid: Mit manus liggende lige til sidste forestilling – OG for lidt plads OG et billede af Simon Nøiers, hvilket er lidt underligt, eftersom jeg jo ikke kender ham…… eller… jo, nu gør jeg selvfølgelig….

Dan har lavet alle mulige og umulige slags teater siden han blev uddannet fra Odense Terater i 1983 – blandt andet en del revy, både som instruktør, forfatter og skuespiller - men aldrig sammen med nogen af de andre involverede i ”Et strejf af Revy”, selvom han kender de fleste af dem. Han arbejder for eksempel sammen med Sune og Le i ”Korsbæk på Bakken”.

Han har lavet improteater i mange år med Mads (instruktøren!) i improgruppen ”Alt På et Bræt”.

Simon kender han sådan set ikke. Eller... Jo, nu gør han selvfølgelig...

Og så er han begejstret for Catrines musik.

Relationen til Helsingør? Jo, i 1977, -78 og -79 var han med som statist og regissør på nogen meget spektakulære forsøg på at genoplive den klassiske Helsingør-Revy. Det gik ikke særlig godt, men det var selvfølgelig ikke Dans skyld. Han har i øvrigt stadig sin løn tilgode fra 1977.

Spørgsmål vedr. revyen:

mail@revyenihelsingor.dk 

Spørgsmål vedr.menu og seating:

info@restaurant-strejf.dkMedlem af:

Webdesign:

Philuart